6. 8. 2010.

Vrooom: Sajt, koncerti, album u pripremi...

Vrooom ovih dana vredno radi na novom albumu, svira u predstavi "Kosa", nastupa širom Srbije, a o aktivnostima benda možete se informisati na novom sajtu www.vrooom.rs

- Nakon uspešnog završetka pozorišne sezone tokom koje smo poznate kompozicije Galta McDermota izvodili u sopstvenim aranžmanima u rekordno posećenoj predstavi Ateljea 212 - "Kosa", Vrooom nastavlja snimanje novog albuma koji će biti objavljen 1. decembra 2010, dok su spot i singl planirani za oktobar. Promocija novog izdanja počeće u Beogradu, da bi se odmah zatim nastavila turnejom u Sloveniji. Vrooom će održati nekoliko koncerata i tokom snimanja albuma. Za sada potvrđeni datumi i mesta su: 21.08. - Vranje, 09.09. - Petrovac na Mlavi, izjavio je Marko Grubić.

Marko Grubić takođe ovih dana radi muziku za predstavu Pravda (po Aristofanu, režija: Kokan Mladenović) u pozorištu Barka Szinhaz u Budimpešti. Premijera je 27. avgusta ispred Nacionalnog muzeja Mađarske, a Barka Szinhaz spada u 50 najuglednijih pozorišta Evrope.

Osam meseci nakon objavljivanja singla "Cuts", grupa Vrooom radi na novom albumu u postavi: Tamara Kojić (glas), Vanja Vukotić (glas), Marko Grubić (bas, sampler), Aljoša Varga (fretless bas), Nenad Knežević (harmonika, truba) i Branislav Potić (bubnjevi).

Нема коментара: