6. 8. 2010.

MTV nagrade: Predložite svoje favorite

Od petka, 6. avgusta, posetite www.mtv.rs/ema i predložite najbolje regionalne bendove i izvođače za koje vi mislite da treba da ponesu titulu MTV EMA Best Regional Act

MTV će sakupiti sve predloge koje nam dostave gledaoci MTV-ja, posetioci sajta, dosadašnji pobednici u ovoj kategoriji, kao i prošlogodišnji nominovani izvođači.
Druga faza počinje 16. avgusta kada će MTV objaviti spisak izvođača koji ulaze u uži izbor i glasanje počinje. Svi koji posete www.mtv.rs/ema moći će da glasaju za svoje omiljene bendove i izvođače kako bi izabrali 5 iz celog regiona koji će se takmičiti za titulu najboljeg regionalnog izvođača na dodeli MTV EMA 2010 nagrada.

Glasanje se završava 26. avgusta tačno u podne, nakon čega će MTV objaviti finalni spisak sa 5 nominovanih izvođača.

MTV Europe Music Awards, koje važe za jedan od najprestižnijih muzičkih događaja na svetu, ove godine će se održati u Madridu, u nedelju 7. novembra 2010. u sportskom kompleksu Caja Magica. Ovo je drugi put u 17 godina dugoj istoriji dodele nagrada da je Španija domaćin; prvi put je to bilo u Barseloni 2002. godine. Od svog lansiranja 1994. EMA je učvrstila reputaciju kao najsenzacionalnija svečanost dodele muzičkih nagrada na svetu. Na dosadašnjim MTV EMA su nastupale svetske superzvezde kao što su Beyoncé, Britney Spears, Christina Aguilera, Coldplay, Foo Fighters, Green Day, Jennifer Lopez, Jay-Z, Justin Timberlake, Madonna, Prince, REM i U2... I ove godine MTV vam obećava sjajan provod, sa živim nastupima velikih zvezda na više spektakularnih bina.

Nagradu za najbolji regionalni bend prošle godine dobio je sastav Lollobrigida dok su tu titulu pre njih poneli Siddharta 2005, Aleksandra Kovač 2006, Van Gogh 2007. i Laka 2008. godine.

Нема коментара: