3. 8. 2010.

Adrenalin Music & Tattoo Live: Let 3, Goblini i Atheist rap na novom rok festivalu


Kanda Kodža i Nebojša (KKN), Goblini, Bjesovi i Atheist rap neki su od izvođača koji će nastupiti 27. i 28. avgusta na prvom festivalu "Adrenalin Music & Tattoo Live" u Beogradu, saopštio je promoter "Legasi"

Kako je najavljeno, prve večeri festivala 27. avgusta na glavnoj bini prostoru Žitomlina sviraće alternativni sastav Let 3 iz Rijeke, njihove beogradske kolege Block Out, KKN, novosadski pankeri Atheist rap, kao i Goribor, ZAA i Čovek bez sluha.
Druge večeri 28. avgusta sviraće povratnici Goblini iz Šapca, mračni Bjesovi, dobitnici regionalne MTV nagrade zagrebačka treš pop grupa Lolobriđida, metal pank sastav SMF, rok reperi Straight Jackin, kao i pankeri Six Pack i alternativci E-Play.

"Legasi" je najavio da će na didžej bini prvog dana nastupiti Faderhead, Dark enerdži, Bamhazard, B.D.D.A., a druge večeri Skreg , End, Didžejn Redlili, Gavra i Elder.

Programi oba dana će trajati od 17.00 do 4.00 ujutro, a "Legasi" je saopštio da jednodnevna ulaznica košta 750 dinara, a za oba dana 1.200 dinara.

Нема коментара: