29. 7. 2010.

Robi Vilijams: Naredne godine na “Ušće festu“?

Jedan od najboljih svetskih pevača i šoumena, Robi Vilijams, mogao bi, ako pregovori ugovore plodom, da bude glavna zvezda drugog „Ušće festa“ 2011. u Beogradu

Naime, čelni čovek „Mjuzik star prodakšna“ i organizator „Ušće festa“, estradni menadžer Raka Marić koji nam je u prestonicu prvi put doveo Roling stounse, već dve godine pregovara da u Beograd dovede slavnog pevača, koji je nedavno izjavio da se vraća u svoju bivšu grupu Take That sa kojom će ići na turneju.

- Koncert Robija Vilijamsa je skup, ali, ukoliko nam Beograd i Srbija pomognu, verujem da će on biti hedlajner „Ušće festa“ iduće godine - rekao je u ponedeljak Raka Marić, koji upravo završava letovanje u Crnoj Gori. - Čuo sam i ja da se vratio u onaj dečački bend Take That, ali verujem da će Robi ići na solističku turneju. Ukoliko sklopimo finansijsku konstrukciju i nađemo odgovarajuće sponzore, Vilijams će po prvi put u svojoj karijeri zapevati i na Ušću!
55 miliona albuma

Robert Piter Vilijams, kako mu je pravo ime, u novembru prošle godine objavio je osmi solo album „Reality Killed The Video Star“, koji mnogi smatraju „povratničkim“, budući da je prethodni „Rudebox“ neslavno prošao. Osim po hitovima, Robi je još poznatiji po svom kontroverznom ponašanju. Borio se sa viškom kilograma, zavisnosti od alkohola i pilula i čestim depresijama. Svi albumi su mu prodati u milionskim tiražima, a ukupan zbir je više od 55 miliona.

Нема коментара: