07.02.2010.

Zdravko Čolić: Novi hit na nemačkom jeziku


Među pesmama na novom albumu koji upravo ovih dana završava u Londonu naći će se i pesma na njemačkom jeziku u kojoj Čolić opisuje svoju burnu vezi s Nemicom na početku svoje karijere

Navodno troškovi snimanja novog albuma Zdravka Čolića i smeštaja za njegove saradnike iznose preko 50.000 eura, piše portal Blic.rs. Naime, Čolić i ekipa unajmili su studio Metropolis u Londonu na 28 dana, gde su svoje albume, između ostalih, nedavno snimili i Lady GaGa i Pet Shop Boys. Čolić tokom snimanja albuma živi u luksuznom hotelu i spa centru K West te mu je preostalo još da snimi šest pesama nakon što je sedam već snimio.

Među snimljenim pesmama, piše spomenuti portal, ističe se disko poskočica koju je za Čolića napisao Goran Bregović, koji je izvodi zajedno s Čolićem pevajući o zajedničkim danima provoda u Sarajevu. Međutim, navodno je najveći potencijalni hit pesma na njemačkom jeziku u kojoj Čolić opisuje svoju burnu vezu s jednom Nemicom na početku svoje karijere. Izdvaja se i pesma koju je za Čolića komponovao Bajaga na tekst poznatog dramskog pisca Dušana Kovačevića. Zdravko Čolić novi bi album trebao da završi do 13. februara jer već 14. na Dan zaljubljenih (Valentinovo) nastupa u Spaladium Areni u Splitu, dok se novi album očekuje u prodaji na Dan žena, 8. marta.

Нема коментара: