21. 12. 2009.

Atheist Rap: Premijera spota za pesmu "Njanjava" večeras na MTV Adria

Spot za pesmu "Njanjava", reditelja Lazara Drecuna je većim delom snimljen u novosadskom M.F.A.M.-u (Manual Forgotten Arts Museum) a zapaženu rolu u spotu ostvario je mladi novosadski glumac Jovan Živanović. Spot je snimljen u produkciji LOOP MEDIA

Podsećamo i na naredne korake legendartih Atheista:

27.12. Atheist Rap će nastupiti na humanitarnom Rock Marinfestu u Vinkovcima. Sav prihod sa te manifestacije će ići u korist organizacije za decu sa invaliditetom "Bubamara". Pored Atheist Rap-a u dve festivalske večeri nastupiće izmedju ostalih: Grupa Tvog Života, Gustafi, Super S Karamelom, The Karambol i Pogreb X.

31.12. Ateisti će nastupiti na velikom koncertu koji Grad Novi Sad organizuje povodom dočeka nove 2010. godine, na Trgu Slobode u Novom Sadu. Ateisti će svoj nastup, prema objavljenoj satnici, početi u 23,35. Pored Atheist Rap-a, na Trgu će nastupiti još i KUD Idijoti, Ritam Nereda, Marčelo (w. Filter Svedoci), Lollobrigida, Moomin, Trance Balkan Desorganisation, Killo Killo Banda, Repetitor i S.A.R.S.

Novi album Atheist Rap-a "Priče matorih pokvarenjaka" i dalje možete besplatno skinuti na stranici www.converse.rs . CD izdanje novog albuma možete nabaviti na www.svastanesto.net i u CD shopu Mungos u Novom Sadu.

Više informacija o bendu možete saznati na oficijalnoj stranici www.atheistrap.net .

Нема коментара: