29. 10. 2009.

Simple Minds: Karte od 2.300 do 3.300 dinara


Popularni škotski bend Simple Minds, koji će 11. novembra nastupiti u „Beogradskoj areni”, našoj publici će predstaviti pesme sa novog albuma „Graffiti Soul” za koji kritičari kažu da je njihova najbolja ploča u poslednjih 15 godina

Po rečima, Džima Kera, frontmena grupe Simple Minds, novi album, koji je najavio singl „Rockets”, predstavlja nastavak onoga što je započeto na prethodnoj ploči „Black And White 050505” iz 2005.
- Očigledno je da smo uspeli da povratimo stari osećaj. Melodije su jasne i pesme smo odsvirali sa mnogo ponovo stečenog samopouzdanja. Opet smo grupa koja ima jasan cilj pred sobom - izjavio je Džim Ker, koji sa gitaristom Čarlijem Burčilom čini dvojac iz originalne postave benda. Zajedno s njima u grupi su i Edi Dafi i Mel Gejnor.
Naravno, Simple Minds će u „Areni” izvesti i svoje najveće hitove kao što su „Don’t You (Forget About Me)”, „Once Upon A Time”, „Belfast Child”, „Alive And Kicking”...

Grupa Simple Minds u Beograd dolazi u okviru evropske turneje koja počinje 3. novembra koncertom u Beču, a završava se 18. decembra u Volfzburgu. Pre Kera i drugova u „Areni” će nastupiti Vlatko Stefanovski sa svojim triom koji još čine i Miroslav Tadić i Teodosi Spasov.
Koncert grupe Simple Minds organizuje producentska kuća „Showmaster” u saradnji sa „Beogradskom arenom”, a ulaznice po ceni od 2.300, 2.500, 2.900 i 3.300 dinara mogu se kupiti u Bilet servisu, „Eventimu”, „Kard servisu” i na blagajni „Arene”.

Нема коментара: