6. 10. 2009.

MTV nagrada: Regionalni bendovi sa svetskim zvezdama na dodeli?


Zbog ogromnog broja pristiglih glasova iz regiona, postoji mogućnost da jedan od nominovanih bendova u kategoriji Best Regional Act nastupi uživo na EMA dodeli nagrada 05.11.2009, u Berlinu, zajedno sa svetskim zvezdama!

Pobednik kategorije Best Regional Act, zajedno sa ostalim pobednicima lokalnih MTV-jevih kanala u Evropi, biće objavljeni u ponedeljak, 12. oktobra.

Pet bendova sa najviše glasova iz Evrope ulaze u takmičenje za Best European Act. Zbog toga je bitno da lokalni bendovi dobiju što više glasova. Pobednik će biti predstavljen na dodeli nagrada MTV Europe Music Awards, a nominovani su: srpski bend Darkwood Dub, bosanska crossover ekipa Dubioza Kolektiv, pop rock grupa Elvis Jackson iz Slovenije, hrvatski elektro pop bend Lollobrigida i ska predstavnici Superhiks iz Makedonije.

Za svoje favorite možete da glasate na internet stranicama www.mtvema.com i www.mtv.rs, do nedelje, 11. oktobra, 2009. godine u ponoć.

Dodela MTV Europe Music Awards nagrada, uživo će se prenositi iz O2 World Arene iz Berlina u 21 sat u četvrtak, 5. novembra. Voditeljka ovogodišnje dodele EMA biće Katy Perry. Želiš da vidiš svoju omiljenu grupu kako nastupa 05.11.2009, na dodeli EMA? Glasaj na www.mtvema.com i www.mtv.rs!

Нема коментара: