14. 7. 2009.

Partizani: Objavili "Majn Klajfn"!

Partizani i "Majn Klajfn" projekt je obavijen tajnom i ne zna se ko zapravo stoji iza ove grupe. Na debitantskom albumu jedine su oznake: "pjesme izveli svirači i pjevači" i "pjesme napisali autori". Odličan način da se privuče pažnja!

Nova grupa Partizani trebala bi biti iznenađenje na bosansko-hercegovačkoj muzičkoj sceni. U pripremi je njihov debi album neobičnog naziva "Majn Klajfn". U pitanju je projekt obavijen tajnom i niko ne zna ko zapravo stoji iza ove grupe, niti ko u njoj svira.


Na omotu albuma će biti naznačeno da su pesme izveli 'pjevači i svirači' i da su pjesme pisali 'autori'.
Sličan koncept imala je sarajevska grupa Validna legitimacija tako da ovo nije originalan pristup. Ali bi mogao upaliti. Tek kada poslušate pesme, dobijate pravu sliku o ovom bendu.
U muzici će se naći citati koji će asocirati na neke druge sastave. Prva pesma pripremljena za najavni singl, "Ovca" aludira na Bijelo dugme, "Diznilend" podseća na AC/DC, a vokali su opet posebna priča. Očigledno je da pesme pevaju različiti pevači, ali je nejasno jesu li oni stalni članovi ili su samo na 'proputovanju' kroz album.

Нема коментара: