08.06.2009.

T-Mobile INmusic festival: Raspored izvođača

Završen je popis izvođača T-Mobile INmusic festivala pa je složen raspored i satnica zagrebačkog festivala. Od headlinera, u sredu nastupaju Kraftwerk, Franz Ferdinand i Dimu Borgir, a u četvrtak Moby, Anthrax

Festivalski program počinje u 17 sati 24. i 25. juna/lipnja, i traje sve do ranih jutarnjih sati uz svirku na Noćnom stageu i Radio 101 stageu. Festival otvaraju mladi domaći bendovi, a kulminacija se očekuje nastupima headlinera.
Program se odvija na ukupno pet pozornica: T-Mobile stage, Nokia stage i Tuborg Green stage na kojima se program odvija od 17 sati do ponoći te na Radio 101 stageu i Noćnom stageu, na kojima se program odvija od 20 sati do 4 sata ujutro.
Festivalski ulaz se otvara u 16.30 sati, a kamp će biti otvoren dan pre festivala, 23. lipnja/juna, od 18 sati i zatvoriće se 27. juna/lipnja u 18 sati.Od zvezda ovogodišnjeg T-Mobile INmusic festivala, u sredu, 24., na T-Mobile stageu nastupiće Lily Allen s početkom u 18.45 sati, nakon koje će uslediti Kraftwerk u 20.45 i Franz Ferdinand s početkom u 22.45. Prvoga dana na Nokia stageu nastupaju Kawasaki 3p, Rokia Traore i Yeah Yeah Yeahs, na Tuborg Green stageu Hatebreed u 20 sati i Dimu Borgir u 22 sata, na Radio 101 stageu u ponoć nastupa Richard Dorfmeister, a Eddy Ramich na programu je od 2 sata iza ponoći. Dan će na Night stageu u sredu zatvoriti KUD Idijoti s početkom pola sata iza ponoći.

Četvrtkov program na T-Mobile stageu otvara Art Brut u 17 sati, nakon kojeg slede Editors, N*E*R*D i Moby s početkom u 22.30 sati. Na Nokia stageu nastupiće, između ostalih, Sergent Garcia i Tricky, Tuborg Green stageom zavladaće God Dethroned i Anthrax s početkom u 22 sata, na Radio 101 stageu Adrian Sherwood započinje svoj nastup pola sata nakon ponoći i, kao poslednje veliko ime, na Night stageu u isto vreme svoj nastup započinje Kiril Džajkovski.

Нема коментара: