13. 5. 2009.

Nektar Demofest: Realizacija nagrada iz 2008

Pobednici prošlogodišnjeg festivala, travnički bend KillingJazzHardCoreBaby, završio je snimanje spota za pesmu „Možda sutra“ sa albuma prvenca „Track One“. Pesma govori o iščekivanju nekog boljeg sutra koje će možda doći. A možda i neće

Snimanje je trajalo do ranih jutarnjih časova. - Mi smo izuzetno zadovoljni. Uloženo je jako mnogo truda i rada u izradu scenarija spota ali i u samo snimanje. Raspoloženje na setu je bilo odlično i radujemo se trenutku kada će spot ugledati svjetlost dana, izjavio je Kemal Destanović, frontmen benda.

U isto vreme je, takođe, snimljen spot i novosadskoj grupi Tripcycle za pesmu „Color bop“ sa albuma prvenca „Beep“. Spot oslikava današnje društvo i situaciju u kojem se on nalazi. Scenario za spot uradili su članovi benda Tripcycle.

- Pokušali smo da kroz spot prenesemo svoje viđenje današnjeg društva. Apsurdne situacije koje su sastavni deo cele priče nose snažnu poruku koja će, nadamo se, naći put ne samo do onih koji će slušati našu muziku već i do mnogih drugih ljudi, rekao je Darko Jovanović, frontmen Tripcycle-a.
Izlazak albuma oba benda se očekuje uskoro kao i premijerno prikazivanje spotova.

Нема коментара: