14. 5. 2009.

Exit 09: Nova lokacija kampa

Još jedan desetodnevni mini festival – Exit kamp 09 je pred nama. Od 6. do 15. jula, na novoj lokaciji novosadske dunavske plaže „Oficirac“, posetioce festivala koji se odluče za boravak u kampu, osim najpovoljnijeg vida smeštaja u Novom Sadu očekuje, kao i obično, najbolja zabava i druženje sa posetiocima Exita iz celog sveta
KontraWeb

Cena kamp narukvice, poznatije kao ulaznice za desetodnevnu „Non-stop Exit“ žurku je 2400 dinara, bez obzira na broj dana provedenih u kampu. Svoje mesto u kampu možete kupiti na sajtu Exit festivala.

Dunavska sunčana plaža, neverovatna atmosfera i neprestana zabava koja tradicionalno odlikuje Exitov kamp nešto je što se sigurno ne menja. Ono što se ovog jula menja je strana Dunava i samim tim, mesto kampa. Kam će sada biti smešten na “Petrovaradinskoj Adi”, među žiteljima Novog Sada poznatu kao “Oficirac” ili “Oficirska plaža”.
Kamp prostor je smešten na desnoj, petrovaradinskoj obali Dunava, Kejom Skojevaca nizvodno, odmah nakon železničkog mosta.
Kapije kampa se otvaraju 6. jula u 8 ujutru, a zatvaraju 15. u 16h. Tokom tih deset dana, sve službe u kampu rade 24 časa dnevno. Nakon kupovine mesta u kampu, na email adresu dobićete vaučer sa barkodom koji ćete po dolasku na recepciju zameniti za narukvicu, koja je sve vreme vašeg boravka vaša lična ulaznica za kamp. Drugi način da obezbedite sebi mesto u kampu je direktna kupovina narukvice na ulazu. Kako biste bili u mogućnosti da zamenite vaučer ili kupite narukvicu na licu mesta, neophodno je da imate neki lični dokument (lična karta, pasoš). Boravak u kampu dozvoljen je samo gostima sa narukvicom kampa.

Plaćanje kamp mesta na licu mesta biće moguće jedino ako u kampu preostane slobodnih mesta. Prostor na kome će biti ovogodišnji Exit kamp veći je od starog, ali organizatori ipak pozivaju da do ulaznice za kamp dođete preko Interneta i time na vreme obezbedite svoje mesto i kraće zadržavanje na recepciji kampa.

Ne zaboravite: narukvica je vaša lična ulaznica za kamp, tj. odnosi se na osobu, a ne na šator.

Ulaznica za kamp nije i ulaznica za festival!

Usluge

Redari, koji su zaduženi za očuvanje reda i mira u kampu, brinuće o vašoj sigurnosti, a osoblje kampa pružiće vam svu potrebnu pomoć i informacije. Sve zaposlene u kampu ćete lako prepoznati i svako od njih je raspoložen da vam pomogne i pruži prave informacije.

Učesnicima kampa na raspolaganju će biti velik broj toalet kabina, ograđenih tuševa sa toplom vodom i montažnih umivaonika. Posebno se naplaćuje usluga čuvanja ličnih stvari i servis punjenja telefona, kamera i sl. Kamp snosi odgovornost jedino za stvari ostavljene na čuvanje na recepciji. Preporučujemo vam da vrednije predmete koje donesete u kamp, ostavljate na čuvanje.

Kao i ranijih godina, raznovrsna hrana i piće će se prodavati u okviru food land-a kampa.

Uz kamp se nalazi jedna od novosadskih peščanih plaža na Dunavu, što garantuje osveženje i još bolji provod u kampu. Kupalište je obezbeđeno, a o bezbednosti kupača brinuće tim spasilaca koji rade u smenama.

Нема коментара: