9. 5. 2009.

Black Sabbath: Novi reunion originalnih?

U periodu dok Geezer Butler i Tony Iommi, zajedno s Ronnie James Diom i Vinnyem Appiceom počinju s promocijom albuma "The Devil You Know", koji su objavili kao "Heaven & Hell", druga polovina Black Sabbatha, izgleda, razgovara o još jednom reunionu

Naime, u intervjuu za magazin "Classic Rock" bubnjar Bill Ward izrazio je spremnost za novi reunion i turneju originalne postave jednog od najvećih bendova u istoriji.

Napomenuo je, uz ostalo, da je s Ozzyem održao dobre odnose, te da se s njim nedavno video i razgovarao. Koliko je to bio ozbiljan razgovor, i koliko je, u vremenima kada Ozzy priprema novi album, a gore spomenuti "Heaven & Hell" u punom je sviračkom 'pogonu', realno očekivati novo okupljanje legendarne četvorke, teško je proceniti. Ipak, gde ima dima, (možda) ima i vatre.

Iako, činjenica je da je u zadnje vreme Bill nekako u senci, da ne kažemo izolovan od ostale trojice bivših kolega, pa bi se ovakva njegova razmišljanja mogla protumačiti i na više različitih načina. Neki se nameću sami po sebi.

Нема коментара: