14. 4. 2009.

Let 3 & Fit: Od danas karte za beogradske koncerte

Za koncerte riječkih bendova 23. aprila Leta 3 i potom 25. aprila obnovljenog Fita u Domu omladine Beograda, od danas možete kupiti ulaznice na blagajni DOB-a i prodajnim mestima Biletservisa i Tiketlajna
KontraWeb

Očekuje vas jedinstvena nedelja riječkog rokenrola u Beogradu, kada možete najpre u četvrtak uživati u nastupu kontroverznih, provokativnih ali nadasve duhovitih alternativaca Let 3, ako izdvojite 1.000 dinara za ulaznicu. Dva dana kasnije u subotu stiže nova poslastica za ljubitelje poletnog rokenrola - Fit, a karte su 800 dinara!

Let 3 su prošle godine pohodili Srbiju preko tri značajna festivala Exit, Nisomnia i Trenchtown. U Beogradu su se poslednji put pojavili 2007. godine na festivalu Jelen pivo, a sada konačno sledi samostalni koncert na kome promovišu proslogodišnji sjajni koncertni DVD "Živa pička" (Dallas Records). Pevač Zoran Prodanović-Prlja ukratko najavljuje da beogradska publika 23. aprila može očekivati "svašta" od benda na čijim koncertima se "događa puno zanimljivih stvari". Povratnički koncert Fita posle skoro dvodecenijskog odsustvovanja iz Beograda 25. aprila dodatno će uveličati kamere, koje će događaj snimati za potrebe dokumentarnog filma o bendu, poznatom po hitovima "Mačka", "Novi dan", "Zaboravit' ću sve" ili "Zvoni telefon". Miljenici beogradske publike sa kraja osamdesetih, u oktobru su 17 godina od raspada održali u Rijeci povratnički koncert, koji se potom na području bivše Jugoslavije pojavio kao živi album "Live Uz Rijeku" (Dallas Records). - Dolazimo da se osjeti već zaboravljena energija kako se sviralo osamdesetih, a to znači žestoko, ali još uvek pjevno, s početkom i krajem. Očekujemo na koncertu dosta naših starih beogradskih prijatelja, ali i neke nove klince. Kažu da je Fit sada bolji nego prije, da smo jako žestoki i puni energije. Nema neke razlike između starog i novog Fita, kaže pevač Davor Lukas.

Нема коментара: