14. 4. 2009.

Splitski festival: Pesmu Dina Dvornika izvode Dean i Cubismo

Severina peva pesmu Đorđa Novkovića, Massimo u duetu s Alkom Vuicom, Alen Vitasović i Livio Morosin ponovo zajedno…

Direktor splitskog festivala Neno Ninčević zatvorio je listu izvođača, ponosan što će zahvaljujući upravo njima vratiti festivalu stari sjaj jer su se zaista odazvali svi koji nešto znače na hrvatskoj estradi.

Splitski festival biće održan 2, 3. i 4. jula, a dve večeri pre biće održana dva uvodna koncerta i dve promotivne večeri. U završnici će se takmičiti 24 izvođača. Zanimljivo je da je festival oberučke podržao i HTV, koji će dve polufinalne večeri direktno prenositi na drugom programu, dok će završnica biti prikazana na prvom programu u udarnom terminu.
Kako piše Slobodna Dalmacija, na splitskom festivalu će nastupiti Severina (koja će pevati pesmu Đorđa Novkovića), Dean Dvornik i Cubismo izvešće pesmu Dina Dvornika, a biće tu i Tedi Spalato, Giuliano, Vinko Coce, Alen Nižetić, The Obala, Alen Vitasović i Livio Morosin (prvi put zajedno nakon deset godina), Franka Batelić, Matko Jelavić, Đani Stipanićev, Goran Karan, Zorica Kondža, Dražen Zečić, Alka Vuica u duetu s Massimom Savićem, Igor Cukrov s novom pesmom Tončija Huljića, Jole, Jelena Rozga, Magazin, Hari Rončević, Džo Maračić Maki, Mladen Grdović, Mucalo, Neno Belan, Doris Dragović…

Нема коментара: