20. 4. 2009.

Đule: Fit će biti strašan u Beogradu

Frontmen beogradskog sastava Van Gog Zvonimir Đukić-Đule kaže da se izuzetno raduje što se njegovi stari prijatelji i saradnici riječki sastav Fit, posle skoro dve decenije konačno vraća u Beograd za koncert 25. aprila u Domu omladine
Long Play

- Biće to strašan koncert zasigurno. Svi koji su nekad voleli Fit treba da dođu, a posebno mlađi koji su propustili taj sjajan period, da čuju jedan energičan i fanatastičan bend, kaže Đule, koji i sam planira doći na povratnički koncert Fita u Beogradu.

Đule i bubnjar Van Goga Srba Radivojević dosta su drugovali sa Fitovcima Davorom Lu
kasom, Zorkom Opačićem, Mirom Teševićem i Deanom Benziom krajem osamdesetih, kada su Riječani znali i po dva meseca da provedu godišnje u Beogradu.
Danas se pevač Davor Lukas sa osmehom priseća da je za njegov bend "svaki odlazak u Beograd bio veselje, jer osim posla bilo druženja sa super ljudima."

Malo je poznato da je Đule svirao na nekim koncertima sa Fitom i da je čak učestvovao u snimanju njihovog prvenca "Uz rijeku" iz 1988. godine.
- Pamtim našu saradnju kao jedno veliko iskustvo. Veliki smo prijatelji i na prvom albumu Fita imao sam privatno i profesionalno zadovoljstvo da učestvujem i sviram u pesmi "Mačka" i ostalima, kaže Đule.
Van Gog se u aprilu oglašavaju novim albumom "Lavirint" koji je već najavio spot "Nek te telo nosi", a Đule se nada da će i Fit uskoro objaviti svoj novi studijski album, prvi nakon "Daj mi ruku" još iz 1989. godine.


Ulaznice za povratnički koncert Fita posle 20 godina u Beogradu možete kupiti po ceni od 800 dinara na blagajni Doma omladine i prodajnim mestima Biletservisa i Tiketlajna.

Нема коментара: