14. 4. 2009.

Exit 09: Daren Emerson dolazi

Najbolji svetski di-džejevi koji su obeležili prethodne Exit festivale, nastupiće ove godine na „Dens areni” u periodu od 9. do 12. jula, a kako „Blic” saznaje, osim Karla Koksa, Ričija Hotina, Green Velvet, Sashe, Džona Digvida i Dabfajera, nastupaju i Sander Klajnenberg, Daren Emerson, te Kissy Sell Out, Aleks Metrik, Hajdi i Džastin Martin
Blic

Prve večeri, 9. jula na „Dens areni” na novosadskoj Tvrđavi, nastupiće di-džej Sasha, superstar iz Velsa koji će sa jednim od najboljih svetskih progresiv haus di-džejeva, Džonom Digvidom izvesti nastup koncipiran kao „bek2bek”. Sledeće veče, za gramofonima će se naći najinovativniji svetski minimal di-džej, ekscentrični Riči Hotin sa Dabfajerom iz dua Deep Dish. Iste večeri, nastupa jedna od najboljih ženskih predstavnica svetske elektronske muzičke scene, di-džej Hajdi iz Berlina, kao i Džastin Martin iz Kalifornije.

Kissy Sell Out iz Engleske, poznat po svom specifičnom i nesvakidašnjem kombinovanju elektra, grandža i surfa, nastupiće u subotu, 11. jula, a osim njega, iste večeri nastupa i elektropop di-džej Aleks Metrik iz Velike Britanije.
Poslednjeg dana festivala, u nedelju na „Dens areni” nastupiće krem svetske elektronske muzičke scene. Jedan od najboljih, a svakako i najskuplji tehno-haus di-džej Karl Koks, izvešće „b2b” set sa jednim od najboljih predstavnika čikaškog hausa di-džejem Green Velvet. Iste večeri, za gramofonima će se naći i slavni veteran elektronske scene Daren Emerson iz dua Underworld, a ploče će zavrteti i elektrozvezda „Paša” žurki sa Ibice di-džej Sander Klajnenberg.
Činjenica je da su nastupi pomenutih di-džej zvezda veoma ekskluzivni s obzirom na to da pomenuta imena koja će puštati muziku koncipiranu kao „bek2bek”, nikada je nisu puštali u ovom di-džej sastavu. Kompleti ulaznica za sva četiri dana, po promotivnoj ceni od 5.990 dinara, mogu se rezervisati preko: www.gigstix.com.

Нема коментара: