13. 4. 2009.

Darkwood dub: Turneja po Yugi

Beogradski sastav Darkwood dub 16. aprila nastupom u Staroj Pazovi počinje regionalnu turneju radi promocije nedavno objavljenog albuma "Jedinstvo"
B92

Planirano je da Darkvudi na promotivnoj turneji "Jedinstvo" nastupe u svim većim gradovima u regionu i na svim značajnijim regionalnim festivalima.Do septembra Darkwood dub će svirati u Skoplju, Splitu, Podgorici, Nišu, Tuzli i drugim gradovima.

Posle Stare Pazove, zakazani su nastupi u Sremskoj Mitrovici (17. april), Skoplju (29. april), a slede 1. maja Kragujevac, 2. maja Sombor i 9. maja Split.
Bend svira 23. maja u Vršcu, 28. maja u Podgorici, 29. maja u Priboju, 30. maja u Bajinoj Bašti, 5. juna u Požegi i 6. juna u Nišu.
Uz svirku 21. jula na "Budva rok festu", Darkwood dub još očekuje 22. jula Trebinje i 31. jula Tuzla.
Dodatni datumi biće uskoro saopšteni.



Bend na ovoj turneji promoviše novi studijski album koji je u prodaji od 14. novembra 2008. godine. Sedmo studijsko izdanje benda pod nazivom "Jedinstvo" objavljeno za B92, sadrži deset pesama snimljenih uživo u studiju "Elektropionir" u Beogradu za koje su finalni miks radili članovi grupe i Saša Janković u mobilnom studiju "Oxygen Digital". Do sada su sa albuma puštena dva singla, "Ženeva", i "Robot".

Нема коментара: