13. 3. 2009.

Oskar: "Erotika" u utorak!

Popularni Oskar Savić, kontroverzni novinar u „Amidži šouu", 17. marta izdaje svoj prvi CD - „Erotika"

Posle velikog uspeha koji je postigao singlovima „Medo brundo" i „Zmija, žaba" i učešća na „Beoviziji" s pesmom „Superstar", Oskar Savić veoma se brzo snašao na estradnom nebu. Kontroverzni novinar u „Amidži šouu" spremio je svoj CD prvenac, koji će se pod nazivom „Erotika" 17. marta naći u prodaji.

U Oskarovoj kratkoj biografiji, koju je priložio uz pesmu za „Beoviziju", piše: „Oskar Savić je rođen 16. juna 1975. u Valjevu. Studira novinarstvo, mada mu je želja bila da upiše nuklearnu fiziku. Bio je oslobođen časova fizičkog još od osnovne škole, a u srednjoj mu je bilo zabranjeno da dolazi na filozofiju. Pevao je u horu, mada nije prošao audiciju za folklor."

- Iskreno, nisam bio za njegovu muzičku karijeru, ali Oskar je jednostavno gramziv i želi po svaku cenu da se domogne slave - naveo je Ognjen Amidžić, Oskarov poslodavac. - Pošto mu u aprilu ističe ugovor sa „Amidži šouom", po svaku cenu želeo je da postane pevač, a ja sam se malo raspitao o tom CD-u i saznao da će biti sve skupa 10 pesama, uključujući i pesme „Medo brundo" i „Zmija, žaba". Sve pesme, osim pomenutih, jesu autorske, a napisali su ih lično Oskar i njegova dva druga Milenko i Aronom, s kojima je snimio rep pesmu „Geto". Oskar je snimio i duet s njegovim najboljim drugom Rajkom, a čuo sam da će 29. marta napraviti kasting za prateći orkestar u klubu „Hipnotik" - naveo je Amidžić za Press, dodavši da je čuo i da Oskar pregovara s „Grandom" i „Siti rekordsom" oko izdavanja i svog prvog DVD-ja.

Нема коментара: