23. 2. 2009.

Zabranjeno pušenje: U Beogradu 11. aprila


Zabranjeno pušenje konačno dolazi 11. aprila da održi dugoočekivani koncert u Domu omladine Beograda. Novo gostovanje Pušača samo je jedan u nizu koncerata značajnih rok imena iz regiona koje će Long Play dovesti da sviraju od kraja marta i u aprilu u DOB-u

Frontmen Zabranjenog pušenja Sejo Sekson najavljuje specijalan poklon za fanove u velikoj sali DOB-a - eksluzivno preslušavanje nekoliko pesama sa novog albuma "Muzej revolucije" predviđenog da se pojavi do leta.
"Prije svakog koncerta uvijek se vrti neka muzika, a mi smo se ovaj put odlučili da ljudima priredimo malo iznenađenje, jednu malu prezentaciju. Prije koncerta pustićemo demo snimke i neke već gotove pesme sa našeg novog CD koji treba izaći do ljeta i zvaće se 'Muzej revolucije'", najavljuje Sejo. Zabranjeno pušenje je trebalo da još 29. novembra nastavi tek započetu tradiciju koncertnog proslavljanja u Beogradu najvećeg praznika SFRJ - Dana Republike, ali je to na žalost otpalo zbog već svima poznatog neočekivanog "uletanja" u termin od strane Emira Kusturice i The No Smoking Orchestra u Beogradskoj areni. Sada Sejo kaže da je "poslije svih peripetija uspješno dogovoren prostor i termin" i da Beograđani u velikoj sali doba Doma omladine mogu konačno od Zabranjenog pušenja očekivati "jedan radostan koncert". "Budući da smo propustili 29. novembar, obećavamo jednu duplu dozu energije, pjesama i svirke. Koncert će trajati dosta, budući da već imamo devet albuma i kad odabereš četiri-pet pjesama sa svakoga, dobiješ nekih tri sata muzike. Što se tiče repertoara, mi smo bend čije se karte znaju. Mi ti nekako pjesme pustimo kao roditelji djecu, da sama žive svoj život. Biće pjesama koje su izdržale test vremena, koje publika želi čuti i koje očekuje od nas", kaže Sejo. Long Play će uskoro objaviti cene ulaznica i način kupovine.

Нема коментара: