26. 1. 2009.

„Operacija trijumf“: Honorari učesnika 400€ mesečno


Popularnost i talenat učesnika muzičkog takmičenja „Operacija trijumf“, kako „Alo!“ saznaje, ne deluju toliko isplativo kada se stave na papir i preračunaju u konkretnu sumu

Iako su za kratko vreme postali miljenici više nacija, studenti svoju novostečenu slavu neće moći da unovče onoliko koliko zaslužuju. Bar za sada. Na predstojećoj turneji, koja će obuhvatiti sve veće gradove stare Jugoslavije, bivši stanari kuće na Košutnjaku zarađivaće svega 100 evra nedeljno, saznaje „Alo!“. To je, inače, identična suma novca koju su dobijali i za vreme boravka u rijaliti programu „Operacija trijumf“.
Nije poznato da li će pored ovih honorara dobijati još neke bonuse od samih koncerata jer niko od učesnika „Operacije trijumf“, zbog petogodišnjih ugovora sa „Emoušnom“, nije mogao da potvrdi naša saznanja. Ni u ovoj produkcijskoj kući nisu želeli da govore o finansijskom segmentu, odnosno, o zaradama svojih štićenika:
- Zarade studenata su poslovna tajna - rekla nam je portparol „Emoušna“ Marinela Kvapil i dodala:
- Produkcija je ispunila svoje obaveze prema studentima, i više od toga. Recimo, iako smo bili u obavezi da samo pobedniku pomognemo u građenju karijere, i sami znate da smo većini studenata obezbedili snimanje pesama, sa kojima će se predstaviti publici. Mi smo prema njima korektni, a sve ostalo u vezi sa njihovim daljim karijerama zavisi najviše od njih samih - kaže portparol „Emoušna“.
Inače, treba pomenuti da kompletan spisak studenata koji će biti deo predstojeće turneje izgleda ovako: Adnan Babajić, Ana Bebić, Aleksandar Belov, Đorđe Gogov, Danijel Pavlović, Igor Cukrov, Milica Majstorović, Nikola Paunović, Nina Petković, Nikola Sarić, Sonja Bakić i Vukašin Brajić.

Нема коментара: