5. 1. 2009.

Elvis Jackson spotom nazdravili Novoj godini


Elvis Jackson, slovenačka ska / punk / rock / reggae / metal grupa, svoje su fanove darivali na poseban način - na zadnji dan godine, tačno u ponoć, premijerno su na internetu objavili svoj novi singl "This time". Bio je to njihov posebni novogodišnji muzički vatromet s kojim su najavili novi album "Against The Gravity"

Tokom januara singl će biti distribuiran svim većim radijskim stanicama, a novi album u prodaji se očekuje od 16. 3. 2009.
Album "Against The Gravity" momci su tokom prethodnog leta, u saradnji sa producentom Billom Gouldom, bivšim basistom svetski poznate grupe Faith No More, snimili u RSL studiju u Sloveniji i u američkom Radio Star Studiju. Za miks i dosnimavanje pobrinuo se Rich Veltrop (Tom Petty, Rage Against the Machine, Slayer, System of a Down, Red Hot Chili Peppers, Toto…) za mastering zaslužan je Amerikanac John Cuniberti (Aerosmith, Davea Matthewsa, The Grateful Dead, Tracy Chapman, Dead Kennedys).
- Komad je jako pozitivan, pun optimizma i nade. Nama znači nešto posebno jer se žanrovski razlikuje od drugih pjesama sa novog albuma, a razvio se iz nekog posebnog raspoloženja, najavni singl "This time" opisuje Buda, pevač grupe Elvis Jackson.

Нема коментара: