24. 12. 2008.

Elvis Jackson: Povratak u ponoć


Svetska premijera novog singla "This time" biće 31. decembra, tačno u ponoć

Grupa Elvis Jackson odlučila je da će svoje fanove nagraditi na poseban način. 31.12., na zadnji dan godine tačno u ponoć, na izuzetno zanimljiv način će nas obradovati premijerom prvog singla sa novog albuma. Pesma "This time" biće predstavljena na globalnoj mreži, na službenoj stranici grupe: www.myspace.com/elvisjacksonband. Posetioce stranice dočekaće i iznenađenje u video obliku. Na taj način Elvis Jackson žele da poruče, da sa godinom 2009. i za njih počinje novo poglavlje u muzičkoj karijeri. Pesma "This time" puno im znači, zato Elvis Jackson, koji su poznati kao band, čiji su nastupi izuzetni, ludi i energični, žele da pesmu prvi čuju svi njihovi verni obožavaoci. Početkom januara singl će pronaći svoje mesto i u muzičkom programu radijskih stanica kod nas i u svetu. Ujedno to je i najava izlaska albuma "Against The Gravity", koji će biti u prodaji od 16. marta 2009.

Na novom albumu "Against The Gravity" osetićete uticaj profesionalaca, koji su između ostalog učestvovali sa Faith No More, Aerosmith, Red Hot Chili Peppers i drugim velikim imenima.

Album "Against The Gravity" momci su preko leta, u saradnji sa producentom Billom Gouldom, bivšim bas gitaristom svetski poznate grupe Faith No More, snimili u RSL studiju u Sloveniji i u zvaničnom američkom Radio Star Studiu. Za miks i dosnimavanje pobrinuo se Rich Veltrop (Tom Petty, Rage Against the Machine, Slayer, System of a Down, Red Hot Chili Peppers, Toto?) za mastering je zaslužan Amerikanac John Cuniberti (Aerosmith, Davea Matthewsa, The Grateful Dead, Tracy Chapman, Dead Kennedys, Elisa, gitarski virtuoz Joe Satriani). Više o albumu, o priznatim stranim partnerima grupe, o tome šta se događalo Elvis Jackson na radnoj poseti SAD-u i o promocijskim aktivnostima, koje će još doći, pisaćemo u sledećim medijskim najavama.

Pozivamo vas na slušanje novog singla "This Time", 31.12.2008 u ponoć
(http://www.myspace.com/elvisjacksonband)

Više informacija o grupi Elvis Jackson možete naći na: www.elvisjackson.com

Нема коментара: