15. 9. 2008.

Operacija trijumf: Let 3 sviraju s Bregovićem

Legendarni riječki rock sastav Let 3 potvrdio je da će gostovati u reality show programu "Operacija trijumf" koji kreće krajem septembra na beogradskoj televiziji B92, Novoj TV u Hrvatskoj i Federalnoj televiziji u BiH

- Pozvani smo na snimanje "Operacije trijumf". Čuo sam da je to nekakav raaliti show? Hoće nas u prvoj emisiji. Spominju se i neka eminenta imena poput Gorana Bregovića i američke pop pjevačice Anastacie. Nama je lijepo bit' u takvom društvu. U svakom slučaju volimo doć' u Beograd tako da se tome u svakom slučaju veselimo, potvrdio je medijima poziv producenta "Operacije" pevač Leta 3 Zoran Prodanović-Prlja.
U kući "Operacije trijumf" na Košutnjaku već boravi 16 takmičara iz ex-Yu zemalja i oni će se tokom sto dana boriti za naklonost publike i žirija, a pobednik će dobiti priliku da počne vlastitu muzičku karijeru.
Izbor "skandal majstora" Let 3 svakako je zanimljiv izbor organizatora "Operacije trijumf" produkcijske kuće Emotion.
Među zvezdama koje će posetiti kuću "Operacije" spominju se još bivša pevačica Magazina Jelena Rozga, Karolina Gočeva, Sergej Ćetković, a organizatori pregovaraju i sa Zdravkom Čolićem, Marijom Šerifović i Anjom Rupel.

Нема коментара: