1. 8. 2008.

Queen pre Beograda objavljuje novi album

Grupa Queen će 15. 9. objaviti album "The Cosmos Rocks", prvi s novim pevačem Paulom Rodgersom (ex – Free, Bad Company) i prvi studijski naslov nakon 13 godina. Legendarni britanski sastav, da podsetimo, održaće koncert 20.10. u Beogradskoj Areni

Spomenutog datuma (15.9.) album će biti objavljen u Evropi i istog dana će, koncertom u Moskvi, započeti turneja grupe Queen & Paula Rodgersa (oficijalni site). Nastupiće u Nemačkoj, Belgiji, Francuskoj, Italiji, Švajcarskoj, Holandiji, Engleskoj, Španiji, Mađarskoj, Češkoj, Austriji – i Srbiji. Beogradski koncert, u Areni, zakazan je za 29. 10., dakle čitavih mesec ipo dana nakon izlaska novog materijala, što može biti i, slučajno, top termin ako album doživi već i uspeh. Karte su u prodaji još od aprila na prodajnim mestima Bilet Servisa, Eventima, Card Servisa, i na blagajni Beogradske Arene po ceni od 2.000, 2.200, 2.500, 3.500 i za VIP lože 10.000 dinara..
Za sada je poznato da će album "The Cosmos Rocks" sadržati pesme koje su napisali Brian May, Roger Taylor i Paul Rodgers i da će na njemu biti balada "Say It's Not True" (video klip) koju je Queen prošle godine snimio za koncert 46664 u počast Mandeli, a koji je bio postavljen na internet za besplatni download.
Grupa, takođe, navodi da će prvi put na nekom od svojih izdanja imati i jednu obradu. Reč je o pesmi "Runaway", koju je napisao i 1961. objavio američki izvođač Del Shannon, a njegov je song kasnije uvršten među 500 najznačajnijih rock and roll naslova svih vremena.

Potvrđeni naslovi:
"Say It's Not True" "C-lebrity" "We Believe" "Call Me" "The Cosmos Rocks" "Whole House Rocking" "Runaway"

Nepotvrđeni naslovi:
"Warboys (A Prayer For Peace)" "Take Love"

Нема коментара: