23. 8. 2008.

Keba snima duet sa Hulijom Iglesijasom?

Folk pevač Dragan Kojić Keba je pre izvesnog vremena boravio u Crnoj Gori gde je od Hulija Iglesijasa dobio ponudu da snime duet

- Keba je pevao na jednoj privatnoj zabavi na kojoj je bio angažovan i Iglesijas. Prvo je pevao Keba, koji je dao sve od sebe kako bi slavnog šansonjera animirao bogatim repertoarom. Nastup, koji je trajao satima, započeo je laganim pesmama, da bi potom prešao na brži ritam ciganske i rumunske muzike. Na kraju je otpevao i Iglesijasov hit "Natali", na šta je Španac zanemeo. Posle toga usledilo je zajedničko druženje uz dobru kapljicu, i pao je dogovor o zajedničkoj saradnji, rekao je neimenovani izvor "Kuriru".
Pevači se znaju od ranije, ali nastup u Crnoj Gori je bio prvi put da dele binu. Hulio i Keba su se uoznali pre desetak godina, kada je Hulio u Centru "Sava" imao solistički koncert.
- Istina je da se već godinama poznajem s Huliom. Poštujem ga kao velikog umetnika koji iza sebe ima blistavu karijeru. Inače, ponuda koja je usledila s njegove strane da napravimo duet za mene je velika čast i zadovoljstvo. Ovakva prilika u životu se ne propušta, jer se desi jednom ili nijednom. On će pevati na španskom, a ja na srpskom, što će ujedno biti i prevod za slušaoce iz obe zemlje, rekao je Keba.

Нема коментара: