19. 8. 2008.

AC/DC: Gde na koncert?

Prema još nepotvrđenim informacijama, AC/DC bi trebao da zasvira u novoj zagrebačkoj Areni u prvom delu svoje velike svetske turneje na kojoj će promovisati najnoviji album "Black Ice"

Novi album "Black Ice", koji se momentalno nalazi u fazi miksovanja, očekuje se na tržištu tokom oktobra, nakon čega bi trebala da usledi velika svetska turneja koja će potrajati više od godinu dana.
U pitanju je prva velika turneja AC/DC-ja nakon punih osam godina.
I dok bi u Zagrebu navodno trebali da "zapraše" u novoj još ne sagrađenoj Areni (iako je navodno u igri i stadion Poljud), u Beogradu će navodno nastupiti na stadionu.

"Black ice"
AC/DC je otkrio spisak pesama novog albuma, "Black Ice", što je prvo izdanje benda u proteklih osam godina. Album će se naći u prodaji od 21. oktobra a u Americi će moći da se kupi jedino u "Wal-Mart" prodavnicama. Na izdanju koje je snimano u Vankuveru naći će se 15 pesama.
Album "Black Ice" bend je snimao sa producentom Brendan O'Brien-om koji je poznat po saradnji sa bendovima kao što su Stone Temple Pilots, Pearl Jam, Rage Against the Machine, Limp Bizkit, Bruce Springsteen i The Offspring. Bend će u oktobru ove godine započeti veliku svetsku turneju koja će trajati čak 18 meseci. Ovo je prvi album benda od izdanja "Stiff Upper Lip" iz 2000. godine.

Spisak pesama:
Rock 'n Roll Train, Skies on Fire, Big Jack, Anything Goes, War Machine, Smash 'n' Grab, Spoilin' For a Fight, Wheels, Decibel, Stormy May Day, She Likes Rock 'n' Roll, Money Made, Rock 'n' Roll Dream, Rocking All the Way, Black Ice

Нема коментара: