3. 9. 2013.

Bambi Molesters: Pjesma "Chaotica" završila u popularnom »Breaking Badu«

Bambi Molestersi našli su se u društvu izvođača poput TV On the Radio, Beastie Boys, John Coltrane, Danger Mouse, Nancy Sinatra, ZZ Top, Mick Harvey, Calexico, Gnarls Barkley, Thee Oh Sees...
Izvor: Novi List

Pjesma »Chaotica« naše poznate surf grupe The Bambi Molesters uvrštena je u »Rabid Dog«, dvanaestu epizodu pete sezone jedne od trenutačno najpopularnijih serija u svijetu, »Breaking Bad«. Atmosferični instrumental s njihovog hvaljenog albuma »Sonic Bullets: 13 From The Hip« iz 2001. godine mogao se čuti u epizodi koja je preksinoć premijerno emitirana u programu AMC televizije. Činom koji je označio još jedan veliki korak u njihovoj glazbenoj karijeri Bambi Molestersi našli su se u društvu bendova i izvođača poput TV On the Radio, Beastie Boys, John Coltrane, Danger Mouse, Nancy Sinatra, ZZ Top, Mick Harvey, Calexico, Gnarls Barkley, Thee Oh Sees...
Basistica sisačkog sastava Lada Furlan Zaborac izrazila je zadovoljstvo uvrštavanjem njihove pjesme u seriju »Breaking Bad«. Zasluge za to pridaje i njihovoj izdavačkoj kući Dancing Bear, ali i činjenici da se nekome tko bira glazbu za seriju »Chaotica« očito svidjela. Album na kojem je objavljena ta pjesma pobrao je lovorike domaće i strane kritike, a jedan od najpoznatijih svjetskih internetskih portala s recenzijama glazbe Pitchfork dao mu je visoku ocjenu 7,9 od 10.

   – Posebno smo ponosni i sretni što se radi o albumu starom više od deset godini što govori o njegovoj trajnoj kvaliteti, rekla je.


Serija »Breaking Bad« prikazuje se od 2008. godine, a trenutačno se nalazi u završnoj fazi. Upravo se prikazuje drugi dio pete sezone koja ima 16 epizoda. Prvi dio posljednje sezone prikazivan je od ljeta do jeseni prošle godine, dok je drugi na male ekrane stigao početkom prošlog mjeseca. Koliko je serija popularna, najbolje govori podatak da je 1. epizodu druge polovice sezone gledalo 5,9 milijuna gledatelja.

Нема коментара: