10. 8. 2013.

Skladište: "Istina" (video)

Sastav Skladište dolazi iz Novog Bečeja, a čine ga vokal i kompozitor Srđan Bojić, Dragan Volkov Čoka za bubnjevima, Boris Vasić basista, Darko Milankov ritam gitara, Srđan Vrešćak solo gitara i Miloš Galetin, pesnik, zadužen za tekstove

Bend je nastao na proleće 2012. godine a momci su se opredelili baš za ovo ime, jer je to ime lokala u kome često odlaze. Saradnja je počela pesmom „Mala pesma za Jelenu“, za koju je Bojić komponovao muziku, a Galetin napisao stihove. Pesma se našla na albumu benda VIS Novi Dan, a u međuvremenu je nastalo još desetak pesama akustičnog žanra. Prvobitni bend se razišao, i kada su se priključili ostali momci i izabrano novo ime, Skladište postaje pravi rock'n'roll bend, koji u svojoj muzici kombinuje brojne žanrove iz širokog muzičkog dijapazona svojih članova!

Posle rearanžiranja pesme „Istina“, koju vam predstavljamo, momci po izlasku iz studija snimili spot, baš u lokalu po kome su izabrali ime, ali su nam rekli da nastavljaju sa radom na novim aranžmanima i pripremom materijala za album prvenac!

Нема коментара: