30. 8. 2013.

MicroWave: “Seize the night” (free download)

Mladi sastav iz Vršca objavio je svoje prvo EP izdanje na kome se su našle tri pesme
Izvor: TMM

- S obzirom da se ljudima naša muzika dopadala na prvo slušanje, stalno smo dobijali pitanja ‘kad će te da usnimite tu i tu stvar’, rešili smo da uđemo u studio i odradimo par pesama. Uspeli smo da priuštimo samo tri numere, ali nećemo tu stati, kaže David Jerković, dodajući da će krajem godine snimiti još nekoliko pesama.

“Seize the night”, kako glasi naziv prvog EP izdanja grupe MicroWave koja je do sada nastupila na nekoliko festivala i zabeležila na desetine klupskih svirki, može se besplatno preuzeti odavde.
- Uživali smo dok je trajao studio session, i željno isčekujemo da nastavimo sa autorskim radom. Pre svega želimo da vidimo ljude da uživaju u našim pesmama kao što su i do sada na nastupima, izjavio je Davor Belić, vokal grupe, iskoristivši priliku da se zahvali Ivanu Iliću koji im je omogućio rad u svom studiju.

Vrščani su od osnivanja 2011. godine do danas doživeli nekoliko personalnih promena, da bi se ustalili u postavi Sara Cvetković (gitara), Srđan Lončarski (bubanj), David Jerković (bas gitara, vokal), Anton Kercov (gitara, prateći vokal, Petar Matijević a.k.a. DJ Feather (DJ, prateći vokal) i Davor Belić (vokal) koja i danas egzistira.

Нема коментара: