10. 7. 2013.

Alfa Tica: „Hromozom Sessions“ u pripremi, „Šećer“ pred nama (video)

Mladi kruševački bend Alfa Tica završava snimanje novog, četvrtog po redu studijskog albuma, prvog posle prošlogodišnjeg izdanja „Dubl”
Izvor: Balkanrock

Novi album će, kao i prethodni, biti izdat za Marko Stojanović Records i zvaće se „Hromozom Sessions“ sa podnaslovom „hromozome, hromozome, vrati sliku umu mome“. Album najavljuje singl „Šećer“, za koji je snimljen i spot.

Glavni pokretač benda, Marko Cvetković, prokomentarisao je novi materijal: - Ceo naš album je koncipiran kao jedna velika kombinacija muzičkih ideja i žanrova u koji smo ovaj put kao inovaciju uveli veliki broj gostovanja raznih muzičara da svojom idejom doprinesu koherenciji i atmosferi našeg novog izdanja. Prva pesma, Šećer, za koju smo rešili da bi bila idealna za prvi singl, kojim predstavljamo ovaj album, je jedna lepa tužna ljubavna pesma koja govori o tome da je svaka ljubav u stvari najjača kada je okrenuta prema samom sebi. Zahvalio bih se ovom prilikom našim drugaricama Roxi i Vanji koje su ovaj spot realizovale, kao i Grofu na savršenoj i autentičnoj scenografiji.

Pogledajte video spot za numeru „Šećer“:

 

Нема коментара: