1. 4. 2013.

Who See: "Igranka" na prvom mestu MTV top liste

Pobednici MTV Best Adria Act i vlasnici Double Platinum MTV nagrade, crnogorski sastav Who See ponovo je osvojio tron MTV top liste 20 najboljih spotova iz regiona

Zahvaljujući glasovima publike, kako iz Crne Gore, tako i iz regiona, uspeli su da se sa prošlonedjeljne 18. pozicije, kao new entry singl, popnu do samog vrha i zauzmu 1. mesto MTV top liste regionalnih hitova “Domaćica”.

Ovom uspehu osim sjajnih rima i rep deonica svakako je doprineo i sjajan vokal mlade Nine Žižić.
Muziku za singl “Igranka”, napisao je hip-hop muzičar Skaj Vikler, za tekst su se postarali Deda i Noyz, dok je spot snimio Zoran Marković Zonjo.


Iako su se u javnosti mogle čuti ocene da je “Igranka” rađena u dubstep stilu, članovi sastava ipak smatraju da je u pitanju mešavina skoro nespojivih i nesrodnih ritmova koji su usklađeni u jednu rap celinu. Ono što je sasvim sigurno je da je “Igranka” uspela da osvoji publiku širom regiona koja je Who See-ju pomogla da se domogne trona “Domaćice”.

Na drugoj poziciji MTV top liste regionalnih hitova našao se singl Dubioze kolektiv “USA”, dok su se na trećem mestu našle The Frajle sa singlom “Fina”.
Who See će sa numerom “Igranka” ove godine predstavljati Crnu  Goru na “Eurosongu” koji će se održati u maju u Malmeu.

Momci će nastupiti u prvoj polufinalnoj večeri takmičenja zajedno sa predstavnicima Srbije, Hrvatske i Slovenije, i to deveti po redu.

Нема коментара: