3. 2. 2012.

Branimir Džoni Štulić: Sarajevo dobilo njegov rok klub

Klub posvećen Branimiru Džoniju Štuliću, vođi legendarnog benda „Azra“, svečano će biti otvoren 4. februara na Dolac Mati u Sarajevu
Izvor: B92

Nazvan „Pro Rock club Johnny“, klub svojim enterijerom u potpunosti neguje lepa sećanja na Štulićevu uspešnu muzičku karijeru.
Klubom dominiraju crveni detalji, velike fotografije Štulića i karakteristične table sa stihovima kao što je tabla „Vrata podzemnih voda“, koji visi iznad toaleta ili natpis „Prokleta mogućnost izbora“ na tablici iznad šanka.
Centralno mesto u klubu zauzima bina na kojoj novi vlasnici obećavaju redovne svirke rok muzičara iz regiona. Na samom otvaranju u subotu nastupit će najpopularniji i najstariji sarajevski klupski bend Blavorsi koji će za ovu priliku prilagoditi svoj repertoar.

Nekadašnji član Azre Jurica Pađen oduševljen je idejom, poredivši je sa onom Pola Alena, suosnivača kompanije „Majkrosoft“ koji je otvorio muzej posvećen svom idolu Džimiju Hendriksu.

Još jedna legenda Azre Boris Leiner, koji godinama obilazi region sa vrlo uspješnim projektom„Pozdrav Azri“, imao je pozitivne reakcije, izrazivši želju da u klubu nastupa sa svojim projektom. Međutim, vlasnici kluba kazali su da za sada nisu mogli da stupe u kontakt sa Štulićem koji je sada u Holandiji.

Нема коментара: