16. 1. 2012.

Zlatni globus: Svađa Madone i Elton Džona (video)

Uprkos tome što je ove godine britanski komičar Riki Gervejs koji je vodio dodelu Zlatnih Globusa ublažio svoj britki jezik, holivudske zvezde nisu ostale potpuno pošteđene

Madona, koja je osvojila Zlatni Globus za najbolju pesmu "Masterpiece", imala je svojevrstan okršaj sa dvojicom Britanaca i iz oba izašla kao pobednica.
Riki je rekao da će nagradu za najbolji strani film otkriti "kraljica popa - neko ko još uvek izgleda kao devica".
Zatim je rekao Eltonu Džonu da ne ustaje, da se stvarno radi o ženi.

Madona se pojavila na bini i uzvratila mu: - Riki, ako još uvek izgledam kao devica, zašto ne dođeš ovde i ne učiniš nešto u vezi toga? Već godinama nisam poljubila devojku. Na bini, što je izazvalo smeh gledalaca, a Riki je samo protrčao iza pevačice.

Osim ovog pravi okršaj događao se iza pozornice.



Prema izvoru britanskog Daily Maila, britanski pevač Elton Džon ranije te večeri, tokom neobaveznog razgovora sa nominovanima rekao je da Madona nema šanse da dobije Zlatni Globus.
Reporter koji je bio u blizini preneo je njegove reči Madoni, koja je na to upitala: - Je li on u haljini došao na dodelu? Kad je Elton čuo njene reči, vrlo je samouvereno rekao : - Neka pobedi bolji.

Madona je režirala film "W.E." o ljubavi Valis Simpson i Edvarda VIII koji je imao dve nominacije, za najbolju pesmu i za najbolju muziku.

Нема коментара: