26.01.2012.

Zaz: Nagrađena za najprodavaniji album

Pevačica Zaz primila nagradu Export za najprodavaniji album francuskog izvođača u inostranstvu sa ukupno 650.000 albuma prodatih van Francuske

Mlada pevačica nastavlja svoju uspešnu karijeru, a stižu i nova priznanja. Zahvaljujući tome što je van granica Francuske prodala 650.000 albuma, izdavač (Sony Music France) je objavio da joj je početkom nedelje “Bureau Export” uručio nagradu za najprodavaniji album francuskog izvođača u inostranstvu.
Ta nagrada je prvi put dodeljena jednom izvođaču koji je prodao više od 500.000 primeraka albuma na francuskom jeziku van Francuske. Zahvaljujući uspehu u domovini, ali i izvan nje, Sony Music France joj je uručio i dijamantsku ploču.

Na dodeli francuskih nagrada “Victoires de la musique” , Zaz će se boriti u kategoriji za najboljeg izvođača godine. Dodela nagrada održaće se 3. marta u pariskom ”Palais des Congres”.
Interes za Zaz je takav da je ona u poslednjih šest meseci najprodavaniji strani izvođač i u Srbiji. Tome je značajno doprineo odličan prijem koju je Zaz dobila na svom prvom koncertu u Novom Sadu, a svakako će tek doprineti njen veliki koncert koji će održati ovoga leta u Beogradu.

Нема коментара: