3. 1. 2012.

Shock: Najgolicaviji spotovi u 2011!

Recept je isproban nebrojeno puta i svaki put je – upalio. Golotinja i nasilje u spotovima završavaju cenzurom, a potom se o tome naveliko piše
Izvor: Hot

Kraj godine je svojim spotom začinila grupa Duran Duran, a njihov spot za pesmu "Girl Panic", u kojem se ljube devojke, zabranio je čak i MTV.



Rihannin spot za "S&M" početkom godine zabranilo je zbog golotinje 11 azijskih zemalja, a nedavno joj se i spot za "We Found Love", koji prikazuje krađu, pušenje i spanky, našao na udaru cenzora u Francuskoj, pa se na televiziji može prikazivati tek nakon 22 sata.


Kanye West je u spotu "Monster" prašinu podigao scenama koje kao da su inspirisane najgorim hororima. Obešene žene i odsečene glave mnogima su podigli želudac, a reperu priuštili dosta mesta u novinskim rubrikama.


I Lady Gaga je podigla dosta bure svojim spotovima, u kojima se redovito pojavljuje gola i krvava, no najviše kontroverzi je izazvao "Judas" zbog prikazivanja Jude i Isusa kao motorista.


Naspram Kanyea Westa, sadomazo scene iz spota Magazina za pesmu "Maslačak", koje su podigle prašinu kod nas, dečja su igra.


Spot Gorana Bareta i Majki za pesmu "Teške boje" izazvao je kontroverze jer se u videu roker pojavljuje ispred krsta kao Isus. Na buru koju je podigao, Bare je odmahnuo rukom i objasnio da je samo hteo da prikaže kako se oseća.


Svoj novi album "Pistaccio Metallic" TBF je najavio spotom za pesmu "Mater", koji zbog bacanja noževa i proganjanja puškom na YouTubeu mogu pogledati samo stariji od 18.


Нема коментара: