4. 1. 2012.

Red Hot Chili Peppers: Svirali Abramoviču, sve koštalo šest miliona evra!

Tekli su potoci šampanjca i votke, služio se kavijar i losos, a čak 400 gostiju na novogodišnjom partiju u vili Romana Abramoviča na ostrvu Sen Barts zabavljali su Red Hot Chili Peppers

I dok se ostatak sveta suočava s jednom od najgorih ekonomskih kriza, na tom je tropskom ostrvskom raju jedan od najbogatijih ljudi sveta proveo luksuzne božićne praznike sa svojom 15 godina mlađom devojkom Dašom Žukovom s kojom ima dvogodišnjeg sina Arona.
Abramovič i Daša otputovali su na Sen Barts nedugo nakon što je Rus navodno platio 90 miliona funti za kuću sa 15 spavaćih soba u otmenoj londonskoj četvrti Kensington Palas Gardens, koja je tokom Hladnog rata bila u vlasništvu ruske vlade.
Bila je to treća zabava koju je priredio na Sen Bartsu i izgleda da je ove godine najviše potrošio. Sen Barts je omiljeno mesto bogatih jer je teško i skupo prići tom ostrvu, a u malu vazdušnu luku mogu da slete samo privatni avioni.
Mnogi gosti su odseli na Abramovičevoj jahti “Eclipse” koja je proteklih nekoliko nedelja dominirala lukom Gustavia. Duga 163 metra, jedna je od najvećih privatnih jahti, ima dve palube za helikopter, dva bazena, podmornicu za podvodne avanture i može da primi 20 gostiju koje opslužuje 80 članova posade.


Deo gostiju bio je smešten na “Luni”, drugoj Abramovičevoj jahti. Popis gostiju još nije objavljen, ali su u Sen Bartsu primećeni muzički producent Rasel Simons sa devojkom, australijskom glumicom Melisom Džordž, zatim Marta Stjuart, Džordž Lukas sa devojkom Melodi Hobson, dizajner Mark Džekobs, roker Džon Bon Žovi, Pol Alen iz “Majkrosofta” i drugi. Prisutne su ove godine zabavljali rokeri Red Hot Chili Peppers dok su prošle godine nastupili The Black Eyed Peas, a 2009. Prins, Bijonse i Gven Stefani. Pošto Abramovič voli da bude okružen lepim, bogatim i slavnim ljudima, verovatno su ta imena bila pozvana na zabavu.
‘Dres kod’ za zabavu bio je ‘ostrvski  šik’ pa je odeća navodno bila neformalna, ali jako skupa. Gosti su je mogli nabaviti u butiku “Calypso”, koji je omiljena trgovina Daše Žukove, a u kojem se mogu naći dizajnerski komadi Živanšija, Stele Mekartni, Misonija i Aleksandra Mekvina, dok se nakit može kupiti u brojnim zlatarama.


Zabava je počela oko deset uveče a privatnost je čuvalo brojno obezbeđenje, dok su njegovi gosti uživali u nekoliko vrsta šampanjca, kavijaru, jastozima…

Нема коментара: