24. 1. 2012.

Rambo Amadeus World Kilo Tzar: Muzici ne treba kvalitet, već ludilo

Brazilski web magazin "Janela" predstavio je, kako su naveli, "humorističan i unikatan" intervju sa poznatim crnogorskim muzičarem
Izvor: Vijesti

Svjetski Kilo Car Rambo Amadeus, predstavnik Crne Gore na predstojećem Eurosongu koji će se održati u glavnom gradu Azerbejdžana Bakuu, počeo je da daje intervjue za medije širom sveta.
Brazilski web magazin Janela predstavio je, kako su naveli, "humorističan i unikatan" intervju sa poznatim crnogorskim muzičarem. U njemu je Svjetski Kilo Car pričao o promeni svoje titule, učešću na Eurosongu i drugim stvarima.
- To je mali korak za Svjetskog Kilo Cara, a veliki za Evroviziju, prokomentarisao je Rambo svoje učešće na narednom poznatom muzičkom takmičenju za brazilski magazin.
Ranije je najavio da će pesmu za Eurosong snimiti kod svog slovenačkog kolege i prijatelja Manjifika. Za brazilski portal nije otkrivao detalje o saradnji sa Manjifikom, osim da mu je to "prijatelj koji mu dozvoljava da uzima pivo iz njegovog frižidera u studiju".

On je kazao da u muzici ne voli kvalitet, jer se kvalitet traži u namirnicama na tržnici (kao npr. pivu), a u muzici preferira "ludilo".
- Jedrenje je moj hobi... Trošim samo deset litara benzina tokom cele godine za moju jedrilicu. Zabavlja me da gledam glupe biznismene koji naporno rade cele godine kako bi zaradili milione i potrošili ih na benzin za svoje luksuzne jahte, ispričao je.

Na pitanje može li reći ko će pobediti na sledećem Eurosongu, s obzirom na to da se predstavlja kao medijski manipulator, poznati muzičar je kazao:
- Crna Gora, naravno. Siguran sam u to kao u činjenicu da se ovogodišnja apokalipsa po Majanskom kalendaru neće desiti. I kladio bih se na to, samo kažite koliko para.

Rambo je na svom Facebook profilu pohvalio Brazilce za ovaj intervju jer, kako je napisao, nije skraćivan i menjan, a "čak su mu i titulu spelovali kako treba.

Rambo se nakon intervjua za azerbejdžansku agenciju Trend obratio medijima sa molbom da koriste njegovo puno ime i titulu "Rambo Amadeus World Kilo Tzar", skraćeno RAWKT.

Нема коментара: