27. 11. 2011.

Replica: "Svi smo pozvani"

U izdanju Croatia objavljen je novi album Replice "Svi smo pozvani". Nakon prvijenca "Jeftin trik" sa zapaženim pjesmama "Vlak za nigdje" i "Beštija", od novog se očekuje još jedan hit "Sve što je vječno, kratko traje"
Izvor: Glas.ba

- Pjesma je socijalno-političkog karaktera i dosta žešća od prvog najavnog singla, a izlazak se poklopio s ovim predizbornim prepucavanjima pa se nadamo da će se pjesma dobro zavrtjeti. Tu je i novi spot, novo djelo Tomislava Povića. Definitivno naš najzabavniji spot do sada, snimanje je bilo totalni "cirkus", imali smo veliku slobodu pri odabiru lokacija i rekvizita pa su tako u spotu završile svakakve gluposti, a i mi u svakakvim izdanjima. Nadamo se da će se i pjesma i spot svidjeti svim fanovima, a i privući što više novih , opisao je prvi singl novog albuma Replice njihov frontmen Ivan Šibenik.


- Opet smo snimali u Samoboru u studiju Podmornica kod Bernarda Mihalića. Album je nešto žešći od prvog i ako smijemo to sami reći, zvuči dosta zrelije, kako vokalno i instrumentalno, tako i aranžerski. Dotaknuli smo različite teme i pomiješali različite stilove, ali zvuk je i dalje prepoznatljiv i možemo reći da je svojevrsni nastavak prvog albuma. Sve pjesme smo napisali sami i sve su nastale u vremenu nakon izlaska prvog albuma, dakle sve su relativno nove, iako smo neke već svirali uživo , dodao je Šibenik o novom albumu.

Replica će novi album promovirati koncertom 2. 12. u zagrebačkom KSET-u.

Нема коментара: