18. 1. 2012.

Lana Del Rey: Fijasko uživo sirote male bogatašice (video)

Jedno je sigurno, Lana Del Rey digla je veliku buru nakon svog nastupa uživo u Saturday Night Live showu. Na njen račun stigle su brojne kritike, na internetu još traju rasprave o tom nastupu, a cura je, kako se čini, samo imala jaku tremu

Lana Del Rey (25) nikako ne može reći da je njen live nastup u Saturday Night Live showu prošao nezapaženo. Nakon njenog izvođenja pesama "Video Games" i "Blue Jeans" na njen račun stigle su brojne kritike i uvrede.



Tako je, među ostalima, glumica i muzičarka Juliette Lewis na Twitteru napisala: - Gledati ovu "pevačicu" je kao gledati 12-godišnjake koji se u svojim sobama pretvaraju da nastupaju i pevaju.

Pljuvanju na ovoj društvenoj stranici se pridružio i slavni bloger Perez Hilton.
- Nije samo do mene! Čini se da je prevladavajući koncenzus da je Lana Del Rey bila katastrofalna u SNL-u prošle noći, napisao je Perez s kojim su se složili i brojni drugi Twiteraši.


Ništa nežniji nisu ni komentari na YouTubeu gde još uvek traje žustra rasprava. Tako se neki pitaju je li pevačica bila pijana ili na nečemu još jačem, dok drugi zaključuju kako je reč o pravoj katastrofi. Neki ipak staju na njenu stranu tvrdeći da je podbacila u izvođenju samo zbog treme.

Ćerka američkog milionera Roba Granta, pravog imena Elizabeth Grant pre dve godine izdala je album "Lana Del Rey", a 30. januara svetlo dana bi trebao da ugleda njen drugi album "Born to Die".

Нема коментара: