12. 1. 2012.

Jinx: 14. februara u Domu omladine

Zagrebački pop bend Jinx, poznat po hitovima "Tamo gdje je sve po mome", "Na čemu si ti" i "Smijem se", održaće koncert 14. februara u velikoj sali Doma omladine Beograd, najavila je koncertna agencija "Long plej"
Izvor: Tanjug

Povodom Dana zaljubljenih, "Long plej" je, osim uobičajene pojedinačne ulaznice po ceni od 1.200 dinara, obezbedio i "Karte za dvoje" koje koštaju po 2.000 dinara.

Jinx su prvi koncert u Beogradu održali u novembru 2009. godine ispunivši salu "Amerikana" Doma omladine, a prvi nastup za Dan zaljubljenih su imali prošle godine u Studenskom kulturnom centru.


- Posebno nas veseli da će ovaj koncert biti u velikoj dvorani Doma omladine koju smo za sada samo videli i jako nam se dopala, tako da jedva čekamo da koncert počne. Kao i svaki put, gde god da sviramo, sigurno ćemo dati sve od sebe, jer na naše koncerte dolaze neki dobri i dragi ljudi, istakli su članovi benda.

Oni su najavili kombinaciju starih hitova i pesama sa poslednjeg albuma "Diksilend" (2010), koji su opisali kao muziku "za vreme prohibicije i depresije".


Нема коментара: