17. 1. 2012.

Fit: Za 30 godina - novi spot, turneja i besplatno prva tri albuma

Legendarni Riječani povodom objavljivanja novog studijskog albuma i proslave trideset godina od osnivanja pripremili su niz iznenađenja

Dugo najavljivana turneja grupe Fit održaće se u februaru 2012. i obuhvatiće nastupe u klupskim prostorima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji, a iz tabora benda najavljuju da je ovo samo početak koncertnih aktivnosti, te da se do kraja godine očekuju nastupi u svim državama ex YU.

Turneja će započeti u četvrtak 2.2. u zagrebačkom Boogaloo, nastaviće se dan kasnije u Banja Luci, a potom 4.2. sledi koncert u Sarajevu.
Pred riječkom publikom Fit će nastupati dva dana u Stereo dvorani, 10. i 11. februara. Nakon Rijeke uslediće koncert u Staroj Pazovi za Valentinovo.


Obzirom da je Beograd “druga kuća” riječkog sastava, u slučaju velikog interesa i rasprodaje ulaznica za koncert 16. februara u klubu Atom Live, Fit će i dan kasnije održati nastup pred Beograđanima. Poslednji koncert tokom mini turneje nazvane “Winter Club Tour“, a koja je samo deo turneje “Live 2012“, Fit će održati 18.2. u novosadskom klubu Route 66.

Sva tri albuma na poklon
Kao poklon za sve ove godine vernosti i u vremenu kada bend nije egzistirao, pored aktualnog albuma “2011" i prva dva albuma od sada se mogu besplatno preuzeti sa sajta www.fitrijeka.com.

Нема коментара: