22. 1. 2012.

The Doors: Duet sa Skrillexom (video)

Kao uvod u obeležavanje 40 godina od objavljivanja legendarnog albuma "L.A. Woman" preostali članovi grupe su sa popularnim producentom snimli novu pesmu

U saradnji sa klavijaturistom Rejom Manzerekom, gitaristom Robijem Krigerom i bubnjarem Džonom Densmorom, producent Skrillex je objavio spot za novu pesmu "Breakin' A Sweat".
- I Džimi Morison bi voleo ovakvu pesmu. Nije bio neki "čistunac" po pitanju žanrova, njega su zanimali uglavnom njegovi teksovi za pesme - uvek je govorio da mu se ne petljamo u tekstove, ali je bio otvoren za svaku vrstu muzičke improvizacije. Takve stvari je stvarno voleo, kaže Menzerek, a prenosi "MTV"


Preostali članovi legendarne grupe The Doors pripremaju se da obeleže 2012. kao "Godinu The Doors", za početak reizdanjem albuma "L.A. Woman" na kojem će pored nove pesme "Breakn' a Sweat" biti po još koje iznenađenje, među kojima i pesma "She Smells So Nice" koja je snimljena pre 40 godina i bila je namenjena za pomenuti album. Na njemu se nije našla zbog nedovoljno jasno usnimljenog vokala.

Prošle godine je obeleženo 40 godina od smrti Morisona koji je preminuo 2. jula 1971.
 

Нема коментара: