30. 1. 2012.

Brajan Feri: Oženio sinovu devojku!

Slavni pop muzičar Brajan Feri stao je po drugi put pred oltar 4. januara i to sa trideset i sedam godina mlađom izabranicom Amandom Šepard, koja je najpre bila u vezi sa njegovim sinom
Autor: Jelena Kulović

Nakon dve godine zabavljanja nekadašnji pevač poznate grupe Roxy Music, a danas čuveni kantautor, Britanac Brajan Feri (66), 4. januara je razmenio bračne zavete sa skoro četiri decenije mlađom izabranicom Amandom Šepard (29) u luksuznom karipskom izletištu Amanijara na ostrvima Turks i Kaikos. Intimno venčanje je bilo mala porodična proslava, bez poznatih zvanica i medija, a dok je mlada blistala u jednostavnoj i elegantnoj Lanvin venčanici, mladoženja je izabrao tamno odelo Anderson&Sheppard.

Zanimljivo je da je ljubav između markantnog pevača i lepe brinete, koja se bavila odnosima sa javnošću u jednoj marketinškoj agenciji u Londonu, planula potpuno neočekivano 2009. godine, šokirajući i njegovu porodicu, ali i javnost. Naime, Šepardova je zapravo bila devojka Ferijevog drugog sina Ajzaka koji u početku uopšte nije znao za očevu romansu, a kada je ona osvanula u medijima, prokomentarisao je rečima:
- Amanda i on se poznaju godinama, ali nikada nisam mogao da pretpostavim da će se nešto tako među njima desiti.
Iako su mnogi smatrali da njihova veza neće dugo potrajati i da je simpatična Amanda verna Brajanu samo zato što je nakon što je dala otkaz pristala da je izdržava i preselila se u njegov dom u Londonu, ovaj neobični par nije se mnogo obazirao na glasine, a slavni pevač nije krio zadovoljstvo što kraj sebe ima znatno mlađu devojku.

- Ne želim da kažem nešto pogrešno da ne bih upao u nevolju sa svojom devojkom, ali zanimljivo je da stvarno nikada ne upoznajete ljude svojih godina koji već nisu u braku. Teško je naći neudatu vršnjakinju - rekao je Feri kroz smeh u jednom intervjuu koji je, osim što je sinu preoteo devojku, oduvek gajio sklonost prema mladim partnerkama.

- Još sam pravi zavodnik koji izlazi i sa trideset godina mlađim ženama. Moj savet za šarmiranje žena glasi: Puštam im svoje ploče, a to je dobro za početak. I mnogo love, naravno - rekao je jednom prilikom Feri koji ima zavidnu ljubavnu biografiju. Naime, Brajan se nekoliko meseci zabavljao sa francuskom pevačicom i modelom Amandom Lir koja ga je kasnije ostavila zbog Dejvida Bouvija, a nju je preboleo u vezi sa manekenkom Džeri Hol koju je upoznao 1975. godine u Velsu, takođe na fotografisanju za album Roxy Music. Ipak, njihova strasna romansa okončana je 1977. godine kada ga je Džeri ostavila zbog Mika Džegera. Nakon što je preboleo obe devojke koje su ga iznenada ostavile, skrasio se u braku sa Lusi Helmor sa kojom se venčao 26. juna 1982. godine i potom dobio četiri sina: Otisa (29), Ajzaka (26), Taru (20) i Merlina (21). Ipak, njih dvoje su se posle dve decenije braka razveli 2003. godine, a spekulisalo se da je za to kriva igračica Kejti Tarner sa kojom je uplovio u avanturu. Ipak, nakon prvog raskida sa Kejti osvojio je lejdi Emili Komton, ali i nju je napustio zbog ponovo probuđenih emocija sa Tarnerovom sa kojom se pomirio 2006. godine. Ali nisu dugo ostali zajedno jer su raskinuli zbog Brajanove iznenadne romanse sa Amandom Šepard kojoj je pošlo za rukom da bude druga žena u njegovom životu koju je odveo pred oltar.



1 коментар:

Michael је рекао...

Ovaj svet je otisao u .... Ocigledno je da se ova udala zbog para, a ne zbog ljubavi :D