20. 12. 2011.

Supermusic: "Tvoj muž" (video)

Supermusic je nova grupa na regionalnoj muzičkoj sceni čiji je član i Bojan Miličević, bubnjar grupe Regina. Bend je osnovan pre nešto više od mesec dana, a uz Miličevića tu su Alek Aleksov, Nenad Ćeranić i Jelena Mihailović

Svi članovi Supermusica imaju i karijere koje nisu povezane s ovim projektom. Bojan je član grupe Regina, Ćeranić gradi uspešnu pevačku karijeru i dobitnik je više međunarodnih priznanja, a Mihailović je jedna od najboljih čelistkinja na Balkanu. Njen muzički rad su primetili i inostrani producenti pa postoji velika verovatnoća da će Jelena svirati i neku od kompozicija za novi James Bond film.
Alek Aleksov je poznat kao aranžer i producent koji je radio sa poznatim imenima u regionu (Željko Joksimović, Regina....).
Bend se javnosti predstavio pesmom "Tvoj muž" za koju tekst potpisuje Bojan Miličević. Tekst pesme slikovito prikazuje današnje vreme, odnos prema ljubavi i novcu i one koji su došli do novca na lak način.

- Inspiraciju da napišem ovakvu pesmu imam na svakom koraku. Svuda možete videti skorojeviće koji su se preko noći obogatili i sada paradiraju okolo sa lepuškastim sponzorušicama. I onda normalni mladići i devojke pomisle da su manje vredni i sposobni. Povuku se, nesigurni u sebe. Ne vide da imaju sto puta kvalitetnije odlike od nagojenih bahatih tikvana, kazao nam je Bojan.

Poslušajte prvi singl benda Supermusic.

Нема коментара: