1. 12. 2011.

RHCP: Na Hipodromu od 315 do 550 kuna

Ponajveći rock sastav današnjice, Red Hot Chili Peppers nastupit će 29. kolovoza na zagrebačkom Hipodromu, potvrđeno je u ponedjeljak na presici Adria zabave
Izvor: TPortal

- Za razliku od Bon Jovija i U2, morali smo se odlučiti za Hipodrom, jer je u to vrijeme Maksimir rezerviran za Ligu prvaka ili predligu, što li već. No Hipodrom se čak i po ružnom vremenu pokazao kao dobra priča, a pozitivan aspekt tog prostora je i rokerska narav koncerta te će većina publike htjeti biti na parteru, istaknuo je Vladimir Ivanković, direktor Adria zabave.
U prodaju za rock spektakl krenut će 25 tisuća ulaznica. - Bolje da kasnije imamo zahtjeve za povećanjem broja ulaznica i eventualnim dodatnim koncertom, nego da uzmemo sto tisuća ulaznica pa da smanjimo na 50 tisuća, dodao je Ivanković.

Da će se tražiti koja tisućica ili termin više, govori i činjenica da je open air koncert slavnih Red Hot Chili Peppersa jedini takav u regiji te su mu najbliži oni u Pragu i Bukureštu.

Što se tiče onog obožavateljima benda najzanimljivijeg, ulaznica, one kreću u prodaju 2. prosinca točno u 8 sati na svim mjestima Eventima, i to u tri kategorije: Fan Pit (najbliže pozornici) nazvan Hot Pit, tribine (dvije tisuće ulaznica) i stajanje.

Online prodaja ulaznica počinje također 2. prosinca u 8 sati. - Pripremili smo se tako da serveri izdrže pritisak, istaknuo je direktor Eventima Damir Žigić.

Posebnu pogodnost imaju Članovi fan kluba Adrie Entertainment /Lupa promotion koji ulaznice mogu kupiti dan ranije, u četvrtak 1. prosinca u uredu Adrie Entertainment te uz popust od 20 posto.

A sad ono najvažnije – cijene ulaznica. Do 31. prosinca 2011. u ponoć ulaznice će se moći kupiti 10 posto jeftinije, i to:
Tribine sjedenje: 495 kuna
Fan Pit: 405 kuna
Stajanje: 315 kuna
Mala napomena: popust se odnosi samo na gotovinsko plaćanje

Od 1. siječnja ulaznice će biti po punoj cijeni, i to:
Tribine sjedenje: 550 kuna
Fan Pit: 450 kuna
Stajanje: 350 kuna

Organizatori su se potrudili pomoći kupcima ulaznica u krizi pa su omogućili kupovinu na dvije rate te na kreditne kartice, i to isključivo u prostorima Adria zabave. Na takvu vrstu plaćanja ne vrijedi popust.

Нема коментара: