29. 12. 2011.

Rambo Amadeus vs Nebojša Medojević: "Moralna prostitucija je najgori oblik ljudskog ponizenja...RAMBO UBI SE!!!!!"

- Okupili smo se večeras da proslavimo odluku da ja idem na Eurosong, napomenuo je Antonije Pušić biranim gostima u "Buda baru" # Medojević mu odgovara da ne može neko ko ljubi ruku Radmili Vojvodić sebe nazivati rokerom i slobodnim čovjekom
Izvor: Vijesti

Svjetski Kilo Car družio se u podgoričkom lokalu "Buda bar" sa zvanicama novog direktora RTCG-a Radeta Vojvodića, koje su svojim prisustvom podržale njegov odlazak u Baku, na Eurosong.
Među prvima stigao je premijer Igor Lukšić, koji nije želio da diretno komunicira sa novinarima već je po svojoj portparolki Andrijani Vukotić poručio:
- Predsjednik Vlade izuzetno poštuje Ramba Amadeusa i njegovo kompletno stvaralaštvo, podržava njegov izbor za našeg predstavnika na Eurosongu i misli da će to uraditi na pravi način.

Ispratio "Pink"

Ramba su podržali i rediteljka Radmila Vojvodić, Janko Ljumović, direktor Crnogorskog narodnog pozorišta, Dušan Simonović, predsjednik savjeta RTCG i predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta, bivši ministar turizma Predrag Nenezić, dok je od kolega među prvima ruku pružio Vladimir Maraš.

Svjetskom Kilo Caru nije bilo do domaćinskih manira kada je u riječ o televiziji Pink čiju je ekipu odmah "ispratio" uz objašnjenje da zbog sukoba i tužbe koju je podnio protiv vlasnika ove medijske kuće Željka Mitrovića, ne može da priča za tu televiziju.
Kasnile su i zvanice, pa su sa skoro sat vremena zakašnjenja stigli Milan i Mima Karadžić u pratnji Mladena Nelevića.

Rambo, Ranko i Raško...

Funkcioneri SDP-a Ranko Krivokapić i Raško Konjević, glumac Branislav Popović sa ljepšom polovinom i predsjednik DPS-a Milo Đukanović su propustili početak Rambovog nastupa.

- Okupili smo se večeras da proslavimo odluku da ja idem na Eurosong. Sa mojim ansamblom Mutant Dance Sextet izvešću sve one pjesme i muzičke stilove koji sigurno neće ići na Eurosong sa nama jer je to festival pop muzike, a mi sviramo neku drugu vrstu. Sada ćete vidjeti šta je to i kako je to, i da se oprostimo od te vrste muzike jer prelazak sa džeza, fanka, bosa nove na pop je isto kao sjahati sa konja i uzjahati na magarca, poručio je Rambo prije nego što je počeo nastup.

Medojević napao Ramba, uključio se Mićo Vujović
Da se lider PzP-a Nebojša Medojević ne boji da proziva mutne biznismene to je poznato. Ali ovog puta se usudio da napadne Svjetskog Kilo Cara, Antonija Pušića u narodu poznatog kao Rambo Amadeus.
Medojević je Ramba oštro osudi i izvrijeđao na Fejsbuku. Poručio je da je Rambo najbolji kandidat za novog direktora ANB-a, jer "nije član DPS-a, ali voli režim i njegove pare".

Medojević je na svojoj Facebook stranici napisao da se Rambo može svrstati u "prave Crnogorce" jer je spreman da "za lovu uradi bilo šta".
Prilikom postavljanja vijesti "Rambo u raljama džet seta", Medojević je postavio komentar koji prenosimo integralno:
"Moralna prostitucija je najgori oblik ljudskog ponizenja...RAMBO UBI SE!!!!!".

Medojević se tu ne zaustavlja - Ramba naziva i "Zorica Amadeus" i "Dvorski Kilo Car".

Rasprava na FB se onda razbuktala: u odbranu svog kolege je stao crnogorski muzičar i nekadašnji pjevač Katapulta Mićo Vujović. On Medojeviću poručuje da ne treba stvari gledati crno-bijelo , "kada znamo da je dominantna boja kod nas - siva".
Medojević mu odgovara da ne može neko ko ljubi ruku Radmili Vojvodić sebe nazivati rokerom i slobodnim čovjekom, i poručuje Rambu da na Evroviziju povede i Nasera Keljmendija jer će mu on donijeti glasove Albanaca sa Kosova, iz Albanije i Zapadne Evrope.

Vujović kaže da za razliku od političara "druge branše javnog života nisu tako dobro zaštićene", a Medojević odgovara da je Crna Gora jedina zemlja u regionu gdje je 90% muzičara svrstano uz režim.

Lider PzP-a ističe Gorana Gulu Pejovića , frontmena Katapulta, kao jedinog koji je nekad nešto rekao protiv vlasti.
Vujović kaže da se ne smije zaboraviti antiratna poruka Ramba Amadeusa početkom devedesetih, u Sava centru "dok smo zdušno hrlili ka Dubrovniku".

Sve ovo nije previše potreslo Ramba
- Ugovor sa Unicefom ograničava me da ulazim u polemiku s političarima. Upravo smo, nakon višemesečne saradnje sa Centrom za brigu o detetu, završili spot „Govorimo o mogućnostima“, čiji je cilj da se deca s posebnim potrebama snažnije implementiraju u društvo. S obzirom na to da je dotični gospodin odavno punoletan, nije obuhvaćen ni mojim sadašnjim ni budućim planiranim aktivnostima - kazao je Rambo.

Нема коментара: