27. 12. 2011.

Paul Weller: Moj novi album će promeniti scenu

Paul Weller otkriva neke detalje o svom 11. studijskom solo albumu "Sonik Kicks", koji je najavljen za mart sledeće godine...
Izvor: NME

Paul Weller je u nedavnom razgovoru za New Musical Express o svom novom albumu koji je pod imenom "Sonik Kicks" najavljen za mart sledeće godine, rekao: - Zvuči prilično elektronski… Dobre melodije, prilično eksperimentalne na trenutke… Mislim da trenutno nema baš ničeg sličnog. Lično, zaista mislim da zvuči jedinstveno. Mogao bi možda i da pomalo promeni stvari na muzičkoj sceni. Za mene će ih promeniti, u svakom slučaju.
Na novom albumu, nasledniku Wellerovog hvaljenog albuma iz 2010. "Wake Up The Nation", kao gosti su najavljeni Noel Gallagher i Graham Coxon. 


Na pitanje da li oseća pritisak zbog uspeha prethodnog albuma koji je bio nominovan i za prestižnu Mercury nagradu, Weller je odgovorio: - Dobre reakcije me podstiču da sledeći put pokušam da budem još bolji. Lepo je kad vas neko potapše po leđima, jer pomislite 'Eto, ipak sam napravio nešto dobro'.
Jednu od pesama sa albuma, "Around The Lake", trenutno možete da preslušate na adresi paulweller.com.

Poznati ševač i autor je nedavno odbacio sve nade da bi se njegov legendarni bend Jam jednog dana mogao, u skladu sa sveopštim trendovima, da se ponovo okupi: - Ja lično nisam nostalgičan tip. Šta je bilo - bilo je. Ne možete ponovo da oživite prošlost.

Нема коментара: