20.12.2011.

Nišville: Najbolji srpski brend?

Nišville jazz festival se, kao jedina kulturna manifestacija, i ove godine, po treći put, našao među nominovanima u konkurenciji najboljih srpskih brendova u tradicionalnoj akciji „Najbolje iz Srbije“ koju organizuju Ministarstvo trgovine i usluga, Privredna komora Srbije i časopis „Pregled“

Uz ostale kandidate za nagrade po kategorijama, Nišville će biti predstavljen u katalogu akcije „Najbolje iz Srbije – pokažimo svima šta Srbija ima“, saopštili su organizatori Nišvillea.

Pre dve godine, Nišville je u ovoj akciji proglašen brendom kulture, a godinu dana kasnije (2010) niški džez festival je dobio specijalnu nagradu za kulturu „Projekat budućnosti“ koju dodeljuju Centar za mala i srednja preduzeća i Klub porivrednih novinara Srbije. Inače, ova dva priznanja su jedine nagrade koje Nišville dobio u dve decenije dugoj istoriji – a indikativno je to što su obe nagrade niškom jazz festivalu dodeljene u Beogradu.

On-line glasanje za nominovane brendove u akciji „Najbolje iz Srbije“ počinje 19. decembra na sajtu http://www.najboljeizsrbije.rs/ .

Нема коментара: