5. 12. 2011.

Naked: Promocija albuma i 2 spota

U četvrtak, 15. decembra 2011. godine u UK Parobrod, od 17 h beogradski jazz bend, Naked, promoviše svoj drugi album – "Get Naked" i dva spota I to za pesme: "Havla" i "2 fun’k 4 ya". Oba spota su rađena u produkciji Galerije 12+ iz Beograda

Naked postoji punih 6 godina, ima 6 članova, 2 albuma i do sada preko 120 nastupa širom Evrope. Drugi album je izdala kuća "NarRator records" iz Budimpeste, Mađarska.
Na albumu se nalazi 11 pesama. Sve pesme su komponovali, izveli i producirali članovi benda Naked, osim pomenute dve pesme (Havla, 2 fun’k for ya) za koje je muzičku produkciju uradio Voja Aralica.


- Naked, vi ste stanje! Vaša muzika je sublimacija svih vaših uticaja koje ste godinama slušali, prosviravali, konvertovana kroz vaš inteligentni procesor i prezentovana svima nama... Vi ste pokret otpora i kao takvi ste na misiji da održite balans između vas i sve ove komercijalne, nafabrikovane muzičke industrije. Samo da vas grom ne udari, vi ste pobednici i predvodnici!
citat iz razgovora sa Vojom Aralicom, muzičkim producentom.
Album se pojavio u maju 2011. u Mađarskoj, a od septembra je i kod nas u prodaji.
"Get Naked" se razlikuje od prvog albuma "Noyz" po iskoraku koji je bend napravio u evropske okvire (odsvirano preko 50 nastupa van Srbije), više vremena je posvećeno detaljima u pesmama i ukupnom utisku koji bend ostavlja. Melodije i ritmovi koji su na albumu su odraz ličnog i zajedničkog sazrevanja kroz bend, nastupe, dobre i loše trenutke...


Kao i prvi album i ovaj je odsviran odjednom u studiju, što je u muzičkoj produkciji danas retka privilegija da muzičari borave u istoj prostoriji i šalju zajedničku energiju kroz muzički izraz. Dizajn omota potpisuje Saša Vidaković iz Londona, fotografije - Vladimir Miloradović.
Članovi benda Naked su:
Branislav Radojković  -Bas, kontrabas, Fx bas
Ivan Mihajlović – Bas, FX bas
Miloš Punišić - Harmonika
Đorđe Mijušković - Violina, Fx violina
Nenad Branković - Gitara
Goran Milošević - Bubanj, perkusije

Нема коментара: